AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yaş üzüm görmek

Kahve falında siyah yaş üzüm görmek

Kahve falında siyah yaş üzüm görmek hayata karşı cesaretini kıracağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah yaş üzüm gördüyseniz:

  • Bazı konularda detaylı açıklamalar yapmamanız veya net olmamanız durumunda sorgulamalar artabilir.

Kahve falında siyah yaş üzüm görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında siyah yaş üzüm yemek hayır getirecek işlere girileceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaş siyah üzüm görmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine işarettir.

Kahve falında yaş siyah üzüm yemek endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına alamet eder.

Kahve falında yaş kara üzüm görmek yol göstereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine işarettir.

Kahve falında yaş beyaz üzüm yemek malını ve canını emniyete alacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yaş üzüm almak geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına inanılır.

Kahve falında beyaz yaş üzüm görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir