AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağdaş oturmak

Kahve falında bağdaş oturmak

Kahve falında bağdaş oturmak ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, devlete hizmet etmeye, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında bağdaş oturmak gördüyseniz:

  • Size sunulan seçenekler kafanızı karıştırabilir.

Kahve falında bağdaş oturmak endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında bağdaş kurup oturmak işinde herkesten bir adım önde olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bağdaş kurarak uçmak insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında bağdaş kurmak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, malını ve parasını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bağdaş kurup uçmak kendi içindeki gücü keşfedeceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında kamelyada oturmak kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık yerde oturmak para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına işarettir.

Kahve falında yeşilliğe oturmak onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir