AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşilliğe oturmak

Kahve falında yeşilliğe oturmak

Kahve falında yeşilliğe oturmak hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına yorulur.

Kahve falında yeşilliğe oturmak gördüyseniz:

  • Yaklaşmakta olan olaylar plan yapmanızı gerektirebilir.

Kahve falında yeşillik yerde oturmak ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil alanda oturmak düzenli bir işe girileceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşilliğin içinde oturmak maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında yeşillikte oturduğunu görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına yorulur.

Kahve falında yeşil bahçede oturmak isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil halıda oturmak çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimene oturmak rızkın günden güne genişleyeceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil yerde oturmak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir