AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamelyada oturmak

Kahve falında kamelyada oturmak

Kahve falında kamelyada oturmak yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kamelyada oturmak gördüyseniz:

  • Planlarınızın işe yarar olup olmadığını gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında kamelyada oturmak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kamelya görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle aynı masada oturmak kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dizlerinin üstüne oturmak bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine alamet eder.

Kahve falında eski oturduğun eve taşınmak birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçe duvarında oturmak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında taşa oturduğunu görmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine inanılır.

Kahve falında tepede oturmak yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir