AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağdaş kurup oturmak

Kahve falında bağdaş kurup oturmak

Kahve falında bağdaş kurup oturmak iyi habere, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, güzel işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bağdaş kurup oturmak gördüyseniz:

  • Başka kişileri kendi yollarında serbest bırakmalı veya kendi yöntemlerinizle ilerlemelerini sağlamalısınız.

Kahve falında bağdaş kurup oturmak yapılan hataların büyük belalar getireceğine, üzüntülerin gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bağdaş kurup uçmak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bağdaş oturmak mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına işaret eder.

Kahve falında bağdaş kurmak çok büyük çaba sarfedeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bağdaş kurarak uçmak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru boya görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına delalettir.

Kahve falında kuru yufka ekmek görmek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru mısır taneleri görmek büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir