AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağdaş kurup uçmak

Kahve falında bağdaş kurup uçmak

Kahve falında bağdaş kurup uçmak bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, kazancı arttıracağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bağdaş kurup uçmak gördüyseniz:

  • Yararlı kontaklar kurabilirsiniz.

Kahve falında bağdaş kurup uçmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında bağdaş kurup oturmak iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında bağdaş kurarak uçmak arkasının daha sağlam hale geleceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bağdaş kurmak yaşadığı zorluğun biteceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bağdaş oturmak hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kuru soğan rendelemek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru fasulye yemeği yemek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, hasta ve zor geçireceğine inanılır.

Kahve falında kuru dal görmek yaşamının da düzene gireceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir