AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık yerde oturmak

Kahve falında karanlık yerde oturmak

Kahve falında karanlık yerde oturmak isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, kötü haberler alınacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında karanlık yerde oturmak gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınız veya komşularınızla ilgili sevindirici haberler alabilir ya da onlar kanalıyla şanslar elde edebilirsiniz.

Kahve falında karanlık yerde oturmak işlerinin gerileyeceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine inanılır.

Kahve falında karanlıkta oturmak sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında karanlık evde oturmak duyduğu endişenin iki kat artacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında karanlık odada oturmak zenginleşeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlık bir yerde kalmak zenginlik ve bolluk içinde olacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına yorulur.

Kahve falında karanlık yerde yürümek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına inanılır.

Kahve falında karanlık yerde kalmak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına yorulur.

Kahve falında karanlık yerde olmak hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir