AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağdaş kurmak

Kahve falında bağdaş kurmak

Kahve falında bağdaş kurmak birikiminin artacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bağdaş kurmak gördüyseniz:

  • Karşınıza hangi imkan çıkarsa çıksın ilk belirlediğiniz hedeften caymamanız gerekiyor.

Kahve falında bağdaş kurmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine yorulur.

Kahve falında bağdaş oturmak ihtiyaçlarını giderebileceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında bağdaş kurup uçmak yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, hayır getirecek yollara girileceğine işaret eder.

Kahve falında bağdaş kurup oturmak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bağdaş kurarak uçmak çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni ev kurmak onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine delalet eder.

Kahve falında saat kurmak hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine işarettir.

Kahve falında köy kurmak başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir