AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım sigara görmek

Kahve falında yarım sigara görmek

Kahve falında yarım sigara görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, insanları kıracağına, tüm parasını kaybedeceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yarım sigara gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler veya gelişen konular bir şekilde, daha fazla para kazanmanıza ya da tasarruf etmenize yardım edebilir.

Kahve falında yarım sigara görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında yarım sigara içmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yarım balık tutmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine yorulur.

Kahve falında yarım görmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına yorulur.

Kahve falında çeyrek yarım altın görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yarım bardak su içmek yokluğun biteceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yarım atlet görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, ekmek kapılarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakalını yarım kesmek işlerinde atılıma geçeceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir