AnaSayfa / Genel / Kahve falında yunus balığını tutmak

Kahve falında yunus balığını tutmak

Kahve falında yunus balığını tutmak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında yunus balığını tutmak gördüyseniz:

  • Aşırı ilgisiz ya da aşırı ilgili olarak karşınızdaki kimseyi allak bullak edebilirsiniz.

Kahve falında yunus balığını tutmak eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yunus balıgı tutmak çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yunus balığına yardım etmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına işarettir.

Kahve falında yunus balığı kucaklamak tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yunus balığının uçtuğunu görmek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında hamile yunus balığı görmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş yunus balığı görmek çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, hasret gidereceğine işarettir.

Kahve falında yunus balığına sarılmak sıkıntıların azalacağına, kötü günler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir