AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsuda balık tutmak

Kahve falında akarsuda balık tutmak

Kahve falında akarsuda balık tutmak maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, problemleri teker teker çözeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına delalet eder.

Kahve falında akarsuda balık tutmak gördüyseniz:

  • Aralık ayına olumlu ruh haliyle başlıyorsunuz.

Kahve falında akarsuda balık tutmak günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında akarsudan balık tutmak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine inanılır.

Kahve falında akarsuda elle balık tutmak üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında akarsuda balık görmek pişman olacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akarsuyun içinde balık görmek işinden geri kalacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına delalettir.

Kahve falında akarsuda balık avlamak hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, şansın kapanacağına inanılır.

Kahve falında akarsuda balıklar görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında akarsu içinde balık görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir