AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarı yolda kalmak

Kahve falında yarı yolda kalmak

Kahve falında yarı yolda kalmak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, sağlığının geri geleceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yarı yolda kalmak gördüyseniz:

  • Küçüklü büyüklü sırlar, entrikalar, paylaşılmaması gereken bilgiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında yarı yolda kalmak karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini yarı yolda bırakmak dertlerin sonlanacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine inanılır.

Kahve falında yarı yolda bırakılmak kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, kısmetin ve şansın açılacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını yarı yolda bırakmak hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına delalettir.

Kahve falında yarı kel kalmak muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla yolda kalmak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık yolda kalmak yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karlı yolda kalmak evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir