AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah değerli taş görmek

Kahve falında siyah değerli taş görmek

Kahve falında siyah değerli taş görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, kredi çekileceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, mutluluktan havalara uçacağına, dünyasının iyileşmesine inanılır.

Kahve falında siyah değerli taş gördüyseniz:

  • Doğru hedefler koyup koymadığınızı, doğru alanda ilerleyip ilerlemediğinizi veya hedeflerinize ulaşabilmek için yeterince gayret gösterip göstermediğinizi sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında siyah değerli taş görmek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına inanılır.

Kahve falında değerli taşlardan kolye görmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında değerli taş satmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil değerli taş görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli değerli taşlar görmek ekmek kapılarının kapanacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza inanılır.

Kahve falında değerli taşlar bulmak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına delalettir.

Kahve falında değerli taş takmak ondan şifa göreceğine, güç alacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında değerli taş almak kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, garanti olacak makama oturacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir