AnaSayfa / Genel / Kahve falında değerli taşı görmek

Kahve falında değerli taşı görmek

Kahve falında değerli taşı görmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, her açıdan farklılıklar olacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında değerli taşı gördüyseniz:

  • Size veya başkalarına ait amaçları gerçekleştirme ya da uygulamaya koyma konusunda tereddütleriniz varsa, hiç başlamayın.

Kahve falında yarı değerli taş görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında değerli mor taş görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine işaret eder.

Kahve falında değerli taş takmak doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı değerli taş görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah değerli taş görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında değerli taşlar toplamak çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi değerli taş görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine yorulur.

Kahve falında değerli taşlı kolye görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir