AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç dibinde yara görmek

Kahve falında saç dibinde yara görmek

Kahve falında saç dibinde yara görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında saç dibinde yara gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişileri ikna etmek zaman alabilir.

Kahve falında saç dibinde yara görmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saç diplerinde yara görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına inanılır.

Kahve falında saç diplerinde sivilce görmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında saç dibi görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç diplerinin beyazladığını görmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında saç dibini görmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında saçlarının dibinin beyazladığını görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, esenlik bulacağına delalet eder.

Kahve falında saç diplerini görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, zarar göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir