AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudak yara görmek

Kahve falında dudak yara görmek

Kahve falında dudak yara görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, ağzının tadının bozulacağına, güven kaybına uğrayacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında dudak yara gördüyseniz:

  • Bırakın olaylar kendi hızında gelişsin.

Kahve falında dudak yarası görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dudaklarda yara görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dudakta yara görmek işinde terfi alacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dudaklarının yara olduğunu görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında dudakların yara olduğunu görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dudağın yara olduğunu görmek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudak yara görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine yorulur.

Kahve falında dudağında yara olduğunu görmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir