AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış lamba görmek

Kahve falında yanmış lamba görmek

Kahve falında yanmış lamba görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, hayırlı adımlar atılacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanmış lamba gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verdiyseniz, yüklenilmesi gereken sorumluluklar öngörülenden çok fazla çıkabilir.

Kahve falında yanıp sönen lamba görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yanmayan lamba görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yanmış lamba görmek iyi zamanlar geçireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında spot lamba görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı lamba görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına işarettir.

Kahve falında lamba tamir etmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz lamba görmek zararın telafi edileceğine, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak lamba görmek herkesi doğru yola çağıracağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir