AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz lamba görmek

Kahve falında beyaz lamba görmek

Kahve falında beyaz lamba görmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında beyaz lamba gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size maddi manevi bedeller ödetebilir.

Kahve falında beyaz lamba görmek yeni bir makama sahip olunacağına, kötü günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında gaz lambası görmek hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına delalettir.

Kahve falında spot lamba görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine delalettir.

Kahve falında lambanın yandığını görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sokak lamba görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde lamba görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak lamba görmek maddi gücünün de daimi olacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine işaret eder.

Kahve falında lamba görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir