AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan kayısı yemek

Kahve falında ağaçtan kayısı yemek

Kahve falında ağaçtan kayısı yemek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, çok üzüntü duyulacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan kayısı yemek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeden veya harekete geçmeden önce, şifreleri çözmeniz gerekiyor.

Kahve falında ağaçtan kayısı toplayıp yemek gayretlerinin ödüllendirileceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan kayısı yemek kaza ve belaların çıkmayacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçtan koparıp kayısı yemek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayısı ağacı budamak el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kayısı ağacının çiçek açtığını görmek kazancın katlanacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yeşil kayısı toplamak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, zor zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayısı ağacında kayısı görmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayısı ağacı sulamak az çalışarak çok gezeceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir