AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan koparıp kayısı yemek

Kahve falında ağaçtan koparıp kayısı yemek

Kahve falında ağaçtan koparıp kayısı yemek onunla üzülüp, ağlayacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, umutlarını kaybedeceğine, istediği gibi hareket edeceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına, kısmetinin kapanacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan koparıp kayısı yemek gördüyseniz:

  • Kişiselleştirmemekte fayda var.

Kahve falında ağaçtan kayısı toplayıp yemek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan kayısı yemek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan koparıp kayısı yemek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan kayısı toplamak makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında kayısı ağacında kayısı görmek çok büyük başarılara imza atacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına delalettir.

Kahve falında kayısı ağacının çiçek açtığını görmek kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayısı ağacı sulamak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayısı dolu ağaç görmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir