AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruk yağı yemek

Kahve falında kuyruk yağı yemek

Kahve falında kuyruk yağı yemek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, sevdiğini söyleyeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına, yanlış yollardan döneceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kuyruk yağı yemek gördüyseniz:

  • Aklınıza evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda olumlu etkisi olabilecek farklı fikirler gelebilir.

Kahve falında kuyruk yağı yemek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyun kuyruk yağı görmek iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kuyruk yağı görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık yağı yemek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında hayvan yağı yemek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, gururlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında domuz yağı yemek sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine tabir olunur.

Kahve falında sana yağı yemek bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yemek yağı görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir