AnaSayfa / Genel / Kahve falında lamba yaktığını görmek

Kahve falında lamba yaktığını görmek

Kahve falında lamba yaktığını görmek geleceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, yüküne ortak olacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lamba yaktığını gördüyseniz:

  • Giderek kötüleşen veya artık eski tadı kalmamış olan bazı iş, konu veya ilişkileri hayatınızda tutmaya devam etmenin anlamı kalmadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında floresan lamba görmek insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yanan gaz lambası görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sokak lamba görmek yüzünün her daim güleceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına alamet eder.

Kahve falında yanmış lamba görmek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında alaaddinin sihirli lambasını görmek ana baba duası alınacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sihirli lamba görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında araba lambası görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında el lambası görmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir