AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlışlıkla saçını kesmek

Kahve falında yanlışlıkla saçını kesmek

Kahve falında yanlışlıkla saçını kesmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, daha çok kazanç elde edeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında yanlışlıkla saçını kesmek gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler görülmemiş faydalar sağlayabilir.

Kahve falında yanlışlıkla saç kesmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında yanlışlıkla saçını kesmek esenleyeceğine, mali sorunlarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla bıyık kesmek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında yanlışlıkla sakal kesmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında yanlışlıkla saç kestirmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla orucunu bozmak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yanlışlıkla ayna kırmak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına rivayet eder.

Kahve falında yanlışlıkla cam kırmak doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir