AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlışlıkla ayna kırmak

Kahve falında yanlışlıkla ayna kırmak

Kahve falında yanlışlıkla ayna kırmak hep dinç ve genç kalacağına, yeni kapılar açılacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, insanlara iş öğreteceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına inanılır.

Kahve falında yanlışlıkla ayna kırmak gördüyseniz:

  • Bir ilişki veya iş birliği istikrarlı bir geleceğe katkı sağlayabilir.

Kahve falında yanlışlıkla ayna kırmak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, başarılarının azalacağına delalet eder.

Kahve falında yanlışlıkla bardak kırmak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, ters giden durumların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla yumurta kırmak güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla cam kırmak gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yanlışlıkla telefon kırmak sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında orucunu yanlışlıkla bozmak yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, vefa göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında birini yanlışlıkla öldürmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında yanlışlıkla birini yaralamak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir