AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlışlıkla orucunu bozmak

Kahve falında yanlışlıkla orucunu bozmak

Kahve falında yanlışlıkla orucunu bozmak birçok engelin aşılacağına, makam ve rütbe edineceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla orucunu bozmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı plan ya da projeler farklı fırsatlar yakalamanızı sağlayabilir.

Kahve falında yanlışlıkla orucunu bozduğunu görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında orucunu yanlışlıkla bozmak kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla orucunu bozmak dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine inanılır.

Kahve falında orucu yanlışlıkla bozmak sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında orucu yanlışlıkla bozduğunu görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla oruç bozduğunu görmek elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, elindekileri de kaptıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla oruç bozmak iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine işaret eder.

Kahve falında oruçluyken yanlışlıkla yemek yemek hastalıkların kalmayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir