AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlışlıkla telefon kırmak

Kahve falında yanlışlıkla telefon kırmak

Kahve falında yanlışlıkla telefon kırmak kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında yanlışlıkla telefon kırmak gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklığınız olabilir.

Kahve falında yanlışlıkla telefon kırmak en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yanlışlıkla yumurta kırmak istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla bardak kırmak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yanlışlıkla cam kırmak helal kazanç elde edileceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanlışlıkla ayna kırmak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında orucu yanlışlıkla bozmak güçten düşeceğine, yorulacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında birini yanlışlıkla öldürmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, her zaman çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında yanlışlıkla orucunu bozmak kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir