AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçluyken yanlışlıkla yemek yemek

Kahve falında oruçluyken yanlışlıkla yemek yemek

Kahve falında oruçluyken yanlışlıkla yemek yemek fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, rızkın kesilmeyeceğine, herkesin şaşırtılacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, kötü günlerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında oruçluyken yanlışlıkla yemek yemek gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen dikkatle dinlemekte fayda var.

Kahve falında oruçluyken yanlışlıkla yemek yemek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, huzurlu bir insan olacağına delalet eder.

Kahve falında yanlışlıkla oruç yemek mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında oruçlu iken yanlışlıkla yemek yemek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, yılmayacağına alamet eder.

Kahve falında yanlışlıkla orucunu bozmak iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine delalet eder.

Kahve falında yanlışlıkla oruç açmak imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla oruç bozmak kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında orucunu yanlışlıkla bozmak çok büyük bir mutluluk duyacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında orucu yanlışlıkla bozduğunu görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, mutsuz ve üzgün olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir