AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlış ayakkabı giymek

Kahve falında yanlış ayakkabı giymek

Kahve falında yanlış ayakkabı giymek ticaretinin açılacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya inanılır.

Kahve falında yanlış ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Gerçekleri saklamanız durumunda yapmadığınız şeyler için suçlanabilirsiniz.

Kahve falında ayakkabıyı yanlış giymek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanlış ayakkabı giymek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanlış çorap giymek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına işaret eder.

Kahve falında yanlış terlik giymek geniş bir ev satın alacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanlış ilaç içmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine delalet eder.

Kahve falında yanlış yere gitmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına delalettir.

Kahve falında asansörle yanlış kata çıkmak işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayeti yanlış okumak iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, istediği evde oturacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir