AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdesti yanlış almak

Kahve falında abdesti yanlış almak

Kahve falında abdesti yanlış almak çok büyük kısmetler kazanacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, daha fazla mal sahibi olacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına delalettir.

Kahve falında abdesti yanlış almak gördüyseniz:

  • Dürüstlük temalı problemler veya sınırları ya da kuralları olmayan kişilerle biraraya gelmek hayatınızda istikrar sağlamanızı zorlaştırıyor.

Kahve falında abdesti yanlış almak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yanlış abdest almak sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında yanlış abdest aldığını görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına işaret eder.

Kahve falında yanlış ezan okumak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, kazancın gittikçe azalacağına delalet eder.

Kahve falında yanlış isim söylemek sosyal hayatında da mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabıyı yanlış giymek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kuran yanlış okuduğunu görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanlış yola sapmak tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, zarara uğrayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir