AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlış abdest almak

Kahve falında yanlış abdest almak

Kahve falında yanlış abdest almak tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında yanlış abdest almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz varsa biraz daha sabırlı olun.

Kahve falında abdesti yanlış almak huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, kredi çekileceğine işaret eder.

Kahve falında yanlış abdest aldığını görmek bazı ortaklıklar kuracağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yanlış abdest almak hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanlış yapmak yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanlış otobüse binmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında ezanı yanlış okumak tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında namazını yanlış kıldığını görmek enerjisini toplayacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında yanlış eve girmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir