AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin abdest aldığını görmek

Kahve falında ölen birinin abdest aldığını görmek

Kahve falında ölen birinin abdest aldığını görmek tüm keyfinin kaçacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin abdest aldığını gördüyseniz:

  • Dostlarınızla olan ilişkileriniz değişik seviyelerdedir.

Kahve falında cuma namazı için abdest aldığını görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında gusül abdesti aldığını görmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının abdest aldığını görmek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun abdest aldığını görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında derede abdest aldığını görmek elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının abdest aldığını görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda abdest aldığını görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında ölen birinin abdest aldığını görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir