AnaSayfa / Genel / Kahve falında türkü söylediğini görmek

Kahve falında türkü söylediğini görmek

Kahve falında türkü söylediğini görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, hem moral hem de çareler bulacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, herkes tarafından saygı göreceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına işaret eder.

Kahve falında türkü söylediğini gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizin uygulanabilirliği ya da bazı kişilerin niyetleri konusunda endişeleriniz olabilir.

Kahve falında kına türküsü söylemek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saz çalmak ve türkü söylemek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında asker türküsü söylemek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saz çalıp türkü söylemek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanık türkü söylemek çok büyük ses getireceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güzel türkü söylemek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında türkü söylemek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında türkü söylediğini görmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir