AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarkı türkü söylemek

Kahve falında şarkı türkü söylemek

Kahve falında şarkı türkü söylemek kazancının sürekli artacağına, zaferlere doymayacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında şarkı türkü söylemek gördüyseniz:

  • Ertelemekte fayda var.

Kahve falında şarkı türkü söylemek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına işaret eder.

Kahve falında güzel türkü söylemek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına inanılır.

Kahve falında düğünde türkü söylemek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine işaret eder.

Kahve falında yanık türkü söylemek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saz çalmak ve türkü söylemek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asker türküsü söylemek işlerinizin bozulacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına tabir olunur.

Kahve falında kına türküsü söylemek kazancının katbekat artacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına işaret eder.

Kahve falında saz çalıp türkü söylemek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir