AnaSayfa / Genel / Kahve falında türkü söylemek

Kahve falında türkü söylemek

Kahve falında türkü söylemek mal ve varlık sahibi olacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, elindekileri de yitireceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında türkü söylemek gördüyseniz:

  • Sizden haber bekleyen kimseler var.

Kahve falında saz çalmak ve türkü söylemek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında yanık türkü söylemek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, kişinin şifaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında düğünde türkü söylemek kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında saz çalıp türkü söylemek yapılan hataların telafi edileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında türkü söylediğini görmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, kısmetlerinin kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel türkü söylemek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, dertleri biteceğine işarettir.

Kahve falında türkü söylemek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, hayatındaki rahatlığın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker türküsü söylemek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir