AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel türkü söylemek

Kahve falında güzel türkü söylemek

Kahve falında güzel türkü söylemek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, daha güzelleşeceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, saygınlığına leke sürüleceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında güzel türkü söylemek gördüyseniz:

  • Ertelemeler, rötarlar veya yanlış anlaşılmalar sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında güzel türkü söylemek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında türkü söylemek saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saz çalmak ve türkü söylemek şifa edineceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker türküsü söylemek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında düğünde türkü söylemek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kına türküsü söylemek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saz çalıp türkü söylemek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanık türkü söylemek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir