AnaSayfa / Genel / Kahve falında saz çalıp türkü söylemek

Kahve falında saz çalıp türkü söylemek

Kahve falında saz çalıp türkü söylemek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, geçim derdine düşmeyeceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saz çalıp türkü söylemek gördüyseniz:

  • Net olmayan durumları aydınlatıcı sorular sorulması gerekiyor.

Kahve falında saz çalıp türkü söylemek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında saz çalmak ve türkü söylemek fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şarkı türkü söylemek alın terinin karşılığını alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında türkü söylemek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker türküsü söylemek zayıflayacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine delalettir.

Kahve falında yanık türkü söylemek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, başarısının azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kına türküsü söylemek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına inanılır.

Kahve falında türkü söylediğini görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir