AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor surat görmek

Kahve falında mor surat görmek

Kahve falında mor surat görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında mor surat gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü, imajınızı veya sunmanız gerekenleri sunum biçiminizi güçlendirmek için gayret gösterebilirsiniz.

Kahve falında mor surat görmek kurulu bir düzene sahip olacağına, yeni bir hayata başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında morarmış surat görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suratsız kadın görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suratına tükürmek iş yerinde çok zarar edileceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında suratın değiştiğini görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında suratı asık birini görmek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine yorulur.

Kahve falında suratta leke görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suratı sivilceli görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir