AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit fırını görmek

Kahve falında simit fırını görmek

Kahve falında simit fırını görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, tutulan yolun isabetli olacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, hem yeni yerler göreceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında simit fırını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bazı tatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında simit fırını görmek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fırından simit almak kötü günler görüleceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine alamet eder.

Kahve falında fırında simit görmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında simit koklamak canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına inanılır.

Kahve falında susamlı simit görmek dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında simit yiyen birini görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalettir.

Kahve falında deniz simiti görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında simit yemek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir