AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit aramak

Kahve falında simit aramak

Kahve falında simit aramak şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında simit aramak gördüyseniz:

  • Düzelmeye başlayan ilişkiler biraz nefes almanızı sağlayabilir.

Kahve falında simit aramak çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek simit görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine delalet eder.

Kahve falında simit bölüşmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kandil simidi yemek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz simiti görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında simit ayran görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında simit yedirmek hem itibar edineceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında simit arabası görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir