AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit ikram etmek

Kahve falında simit ikram etmek

Kahve falında simit ikram etmek evlatlarının hayırlı olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına inanılır.

Kahve falında simit ikram etmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden, sizde nefret uyandıracak davranışlar gelebilir.

Kahve falında simit ikram etmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında simitçi olmak inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kandil simiti yemek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, malına gelecek zarara alamet etmektedir.

Kahve falında simit ve poğaça görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin simit verdiğini görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında susamlı simit yemek doğru yatırımlar yapacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında peynirli simit görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında simit fırını görmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir