AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık sigara görmek

Kahve falında yanık sigara görmek

Kahve falında yanık sigara görmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanık sigara gördüyseniz:

  • İlerleyebileceğiniz alanlara konsantre olmalısınız.

Kahve falında yanık sigara görmek olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanık eşya görmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında yanık görmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda yanık görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına tabir olunur.

Kahve falında yanık yumurta görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanık perde görmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını yanık görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yanık etek görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir