AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını yanık görmek

Kahve falında arkadaşını yanık görmek

Kahve falında arkadaşını yanık görmek problemleri teker teker çözeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, istihdam edeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını yanık gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir kişiyle yapacağınız görüşme şansınızı iyiye doğru döndürecek.

Kahve falında arkadaşının yüzünü yanık görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını yanık görmek ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının sırtını yanık görmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yanık çaydanlık görmek üzüleceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına inanılır.

Kahve falında yanık kokusu duymak endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının elini yanık görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine işarettir.

Kahve falında yanık saç görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında vücutta yanık görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir