AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık perde görmek

Kahve falında yanık perde görmek

Kahve falında yanık perde görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine işarettir.

Kahve falında yanık perde gördüyseniz:

  • Bazı konularda sunumlar yapmadan veya fikirlerinizi açıklamadan önce iyi hazırlanmanız gerekiyor.

Kahve falında yanık perde görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında yüz yanığı görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında yanık fotoğraf görmek hoş muhabbette olacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına işarettir.

Kahve falında yanık tatlı görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında başkasının yüzünü yanık görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında vücutta yanık görmek dualarından hayır görmeyeceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına işarettir.

Kahve falında yanık yorgan görmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine delalet eder.

Kahve falında yanık soğan görmek fakirlikten kurtulmaya, başarılarının eksilmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir