AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda yanık görmek

Kahve falında vücudunda yanık görmek

Kahve falında vücudunda yanık görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında vücudunda yanık gördüyseniz:

  • Belli konularda beklediğiniz bilgilere ulaşabilmek için harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında vücudunda yanık görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının vücudunda yanık görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine alamet eder.

Kahve falında vücudu yanık görmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta yanık görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına delalet eder.

Kahve falında yanık vücut görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, beddua ve ah alacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunu yanık görmek uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine tabir olunur.

Kahve falında vücut yanığı görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, güzel günlerinin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin vücudunda yanık görmek yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir