AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında yanık görmek

Kahve falında sırtında yanık görmek

Kahve falında sırtında yanık görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, zengin olunacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında yanık gördüyseniz:

  • Ya da olmadığınız birisi gibi davranma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında sırtını yanık görmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtı yanık görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında yanık görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına inanılır.

Kahve falında başkasının sırtını yanık görmek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanık sırt görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına inanılır.

Kahve falında yanık görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, kendi işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında yanık buğday görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde yanık görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, işinde aranan biri haline geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir