AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık etek görmek

Kahve falında yanık etek görmek

Kahve falında yanık etek görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, işlerin de hafifleyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında yanık etek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin neler yaptığını araştırmalısınız.

Kahve falında yanık etek görmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanık tatlı yemek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünün yanık olduğunu görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hayır getirecek işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında yanık yiyecek görmek bunun için sabırsızlanacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü yanık görmek başarılarının devam edeceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanık ekmek vermek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü yanık görmek iç dünyasının zenginleşeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına alamet eder.

Kahve falında yanık kömür görmek ağız tadının yerinde kalacağına, stresli bir ortama gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir