AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık mum görmek

Kahve falında yanık mum görmek

Kahve falında yanık mum görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, ondan faydalanacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanık mum gördüyseniz:

  • Net olmayan konularda daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Kahve falında yanık mum görmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, faydalı şeyler yapacağına delalettir.

Kahve falında mum söndüğünü görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, evlerin ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında türbede mum görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kazancınızın artacağına işarettir.

Kahve falında mum yakmak ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine mum vermek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına rivayet eder.

Kahve falında şamdanda mum görmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kilisede mum dikmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında mum üflemek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir