AnaSayfa / Genel / Kahve falında şamdanda mum görmek

Kahve falında şamdanda mum görmek

Kahve falında şamdanda mum görmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine inanılır.

Kahve falında şamdanda mum gördüyseniz:

  • Sözünü tutmayan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında mum ve şamdan görmek zor durumda kalacağına, güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında şamdanda mum görmek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, onlara karşı zafer kazanacağına delalet eder.

Kahve falında mavi şamdan görmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş şamdan görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına işarettir.

Kahve falında şamdan almak sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına delalettir.

Kahve falında şamdan görmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalettir.

Kahve falında şamdanlık görmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına inanılır.

Kahve falında kilisede mum dikmek şansın açılacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir