AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık kömür görmek

Kahve falında yanık kömür görmek

Kahve falında yanık kömür görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, iş hayatında rahat edileceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına yorulur.

Kahve falında yanık kömür gördüyseniz:

  • Takdir görebilir, toplum içinde yerinizi sağlamlaştırabilir veya genişleme sağlayabilirsiniz.

Kahve falında yanık kömür görmek iyi bir zanaatkar olunacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine delalet eder.

Kahve falında kar ve kömür görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında linyit kömürü görmek kurulan hayallerin yıkılacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kömür elemek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına inanılır.

Kahve falında başkasına kömür vermek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine delalet eder.

Kahve falında kömür almaya gitmek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, rakiplerin üzüleceğine yorulur.

Kahve falında poşette kömür görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına inanılır.

Kahve falında odun kömür almak edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir