AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşette kömür görmek

Kahve falında poşette kömür görmek

Kahve falında poşette kömür görmek hataların düzeltileceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, helal rızka sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında poşette kömür gördüyseniz:

  • Yakın olabileceğiniz insanlarla olan ilişkilerinizi güçlendirici girişimlerde bulunmanız kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında poşette kömür görmek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, adından konuşulur olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kömür soba görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, adaletin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kömür torbaları görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çuvalla kömür görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında kömür koru görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kömür odun görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kamyonla kömür görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında sobada kömür görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir